HEJDÅ!

finns på www.allaslollo.devote.se läs den, samma grejer :)

Lycklig!

 Yo! Dagen rulla på som vanligt. Roligt har man ju jämt. Efter skolan hade man mest roligt, hahah ^^  men tyvär ska jag inte prata om det, för det här är nätet och det är bara jävligt omoget att skriva sånt på nätet. Men roligt var det!
Nu har man fixat resa till Kiruna och sen ska man få pengar av mamma. Kan man må så bra som jag? jag är typ lyckligast och allt det där.

Bloggen kommer inte jag skriva i längre, inte på en lång stund så har inte den där blogg glöden kvar så hare bra!



Just one kiss before you walked away

Nu blir jag sur på blogg. Jag hade skrivigt värsta texten och allt sen ba nej det funkar inte, suck -.-
Varför jag är dålig på att blogga är att jag inte har lust, tror det blir devote framöver. Blogg.se är bara så tråkigt och det dampar ju bara jämt?

Dagen rulla på som vanligt, roligt på alla lektioner (; men hemkunskap gick fel. Vi brände våran mat (kollar på ylva) Men efter slöjd kom shirin och hon är så söt. Hon ville bråka med personer, jag med faktiskt. Men personerna försvan men vi hade sköj, vi åkte ner för en isbacke och skratta mycket. Ni vet isbacke + puttas = jävligt najs
Anyways nu blire plugga hela kvällen har 5 prov, fan ta 8:an. Bloggar imorgon puss/L

ny månad = nya skor

Jag kommer säkert få mina pengar snart och det betyder nya skor, och dom här ska jag ha. Jag älskar färgerna och dom är grymt söta (:

lay all your love on me

shulul! känner mig inte helt frisk, men släpar mig till skolan imorgon iallafall, vad ska man göra liksom? Om jag inte går kommer jag gå miste om massa prov som jag faktiskt redan gjort. Känner mig som en nattugla just nu för jag har chips och kollar på tv. Har haft spa med, har alltid tyckt att söndagar är ego dagar :) Men idag skulle man träffa zazzi men som sagt palla inte. Och inga pengar har man heller. Anyways så ska jag vara tjock nu med tv. Bloggar på morgonen , blir säkert en bild på mina fina kläder då ^^ puss på er! (rubriken är från mamma mia som ylva och jag älskar, vi älskar dom låtarna (; )