090130

Hejsan alla söta bloggare! börjar bli friks men det blir hemma kväll, för mamma säger att jag inte får gå ut om man inte vart i skolan på dagen. Då måste man vara hemma hela dagen, hmm...
Fast jag ska ladda med chips och en film jag nyss vart och hyrt.  Bloggar säkert inte mer idag, kommer vara död framför tv. Imorgon ska jag vara frisk för jag ska träffa anna och ska sova hos henne,mysmys! det blev ett kort inlägg, det jag vill få sagt är att jag verkligen ska fixa min blogg så den blir mer färgglad! det behövs.

Ibland är det skönt att vara sjuk

Jag hade otur jag fick tbx min hosta och huvudvärk. Jag nyser konstant, kort sagt tror jag att jag är dönde. Det kan vara skönt att vara sjuk, men just nu vill jag vara i skolan med kompisar. Och jag som har så många planer till helgen :/ hoppas man blir friks! Snart  får man ju gå ut och handla, som te: glass,te och goda saker. Kanske inte är så dåligt att vara sjuk. Man får ju ligga i sängen framför tv och vara död. Nu ska jag faktiskt vara död en stund  puss/L

KVÄLLS INLÄGG

Jag börjar bli frisk nu, hostan går neråt vilket är jätte bra. Dagen har ju spenderats hemma i sängen med datorn och varigt hundvakt. Har ätit massa skit som glass och sånt, jag kommer rulla fram ^^
Nu pratar jag med söta folk på msn, det är trevligt. Och imon blire skola, tråkigt men det är en kort skoldag. Sen efter skolan ska jag hem och bli mera frisk. Anyways så ska jag sova nu. Ska fixa ny header imorgon, den kommer säkert bli najs. Tack till alla 90 besökare idag, och alla kommentarer, min blogg blir bra igen! men natti påer!

ny kärlek- me like




Om jag hade haft pengar nu skulle det här finnas i min garderob :D

sjuk fortfarande

Kollar på klockan och den är 09:55 nu skulle man vart i skolan och lyssnat på nv lärarens genomgång om fysik. Men så är det inte, ligger i sängen med datorn och en förjävlig hosta som inte vill sluta :/ Kommer inte gå till skolan jag orkar inte det, blir en dag hemma som sjuk toppen(not) Kommer inte skriva mina två prov som är engelska och omprov i no. ushush!!! Varför måste man vara sjuk den här veckan när man ska ha prov i allt :S? Nu ska jag springa en trappa ner och handla glass,te och allt som är bra för halsen. Pussar påer!

JAG HAR GÅTT OCH BLIVIGT SJUK

Ojojo vad jag hostar, det är fan oberskrivligt så ont det gör. Och när jag ska gå så blir min kropp jätte svag. Fan att man gått och blivigt så här dåligt. Så idag var det bara att palla sig upp ur sängen, klä på sig det som var närmast. Inte sminka mig eller fixa hår. Gjorde det här för att det var sk: prov i skolan, men det gick inte bra så det var bara onödigt och alla andra lektioner var jag trött på det var typ bara SO jag garva så jag grätt för jag och ylva har alltid så roligt. Imon blir det samma grej, kämpa mig till skolan och vara trött.
Men om jag hade varigt friks skulle allt vara bra, för jag är hög på livet just nu. Jag är så lycklig och det har jag varigt så jävla mycket nu och det är underbart. Man känner att det val jag gjorde vid hösten förra året "att börja umgås med andra folk" Har verkligen varigt toppen bra. Har aldrig varigt lyckligare. Anyways så har pappa köpt min dator nu, den är skit snygg. Det är en HP- pavilion dv5 och den är skit bra och snygg. Nätet jag har är 3, och det rullar på bra. Datorn är skit snabb :) ---> me like och jag ska få photoshop med, wohoho!

Nu ska jag faktiskt sova börjar  09:20 imon, tack och lov att jag får sova ut. Och som ni ser har jag tagit bort mina inlägg, ska börja om på nytt nu när jag har ny dator och allt det där. Kommer vara i skolan tills 12:00 imon, sen rullar jag hem. Nu ska jag prata klart med folket på msn, bananyoughurt ! (juste var med Kira efter skolan och det var trevligt)