090130

Hejsan alla söta bloggare! börjar bli friks men det blir hemma kväll, för mamma säger att jag inte får gå ut om man inte vart i skolan på dagen. Då måste man vara hemma hela dagen, hmm...
Fast jag ska ladda med chips och en film jag nyss vart och hyrt.  Bloggar säkert inte mer idag, kommer vara död framför tv. Imorgon ska jag vara frisk för jag ska träffa anna och ska sova hos henne,mysmys! det blev ett kort inlägg, det jag vill få sagt är att jag verkligen ska fixa min blogg så den blir mer färgglad! det behövs.
Kommentarer
Postat av: Andréa

Sv: Tack så mycket :)

Hoppas att du har en bra kväll och att du blir frisk snart!

2009-01-30 @ 22:18:18
URL: http://makeupartisten.blogg.se/
Postat av: julhia

fin blogg :)

2009-01-30 @ 22:48:56
URL: http://juulez.blogg.se/
Postat av: Andréa

Sv: Ja puder är nästan ett måste för att sminket ska sitta kvar! :) Använder du fuktkräm i ansiktet varje dag? Och även på natten? Om du inte gör det så börja med det.. och se till att det är en kräm anpassad för torr hy. Då borde en del av torrheten gradvis försvinna. Drick mycket vatten varje dag också, det återfuktar huden inifrån. Och för att täcka det röda kan du använda concealer :)

2009-01-31 @ 01:19:51
URL: http://makeupartisten.blogg.se/
Postat av: Andréa

Sv: I.D.'s mineralpuder alltså? Även fast det heter mineralPUDER så är det ju som foundation i puderform.. och det kan bli lite för torrt för dig som har så torr hy. Så jag tycker hellre du ska ha flytande foundation först, och vanligt puder över. Då kan jag rekommendera alla Make Up Store's puder (dom har två sorter, fast massa olika färger såklart), dom är jättebra :)

2009-01-31 @ 17:47:35
URL: http://makeupartisten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: ( ser bara jag )

Har du blogg?

Kommentar:

Trackback